EnergieID op tablet of smartphone

Je kan EnergieID gebruiken op je computer, tablet en smartphone. Door deze aan het beginscherm van je tablet of smartphone toe te voegen heb je snel en direct toegang tot je energiedossier.

Zet EnergieID op het beginscherm van je tablet of smartphone

Je kan EnergieID aan je beginscherm toevoegen en dan lijkt het net een app. Dat werkt als volgt:

iOS (iPad en iPhone)

• Open je energiedossier op energieid.be
  • Klik in de webbrowser op de knop Delen (vierkant met pijl naar boven)
  • Klik dan op Zet in beginscherm
  • Klik dan op Voeg toe

Android

• Open je energiedossier op energieid.be
  • Klik in de webbrowser op de knop Delen (drie puntjes)
  • Klik dan op Sneltoets toevoegen aan het startscherm

Windows Phone en Windows Mobile

• Open je energiedossier op http://www.energieid.be
  • Klik in Internet Explorer op de knop Delen (drie puntjes)
  • Kies dan Aan startscherm vastmaken

Blijf automatisch aangemeld

Je kan onze web-app instellen om je e-mailadres en wachtwoord te onthouden zodat je deze niet steeds opnieuw dient in te geven.

• Open de EnergieID app op je tablet of smartphone.
  • Geef je e-mailadres en wachtwoord in, en vink Aangemeld blijven aan.