Toetreden tot een groep

Je bent op een groepspagina terecht gekomen via EnergieID of een weblink op een andere website en hebt de mogelijkheid om toe te treden tot een groep. Wat nu?

• Toetreden tot een groep doe je door te klikken op Deelnemen
  • Indien je nog niet aangemeld (ingelogd) bent op EnergieID.be, dien je eerst in te loggen:
    • Nieuw op EnergieID? Is dit het geval, klik dan op 'Registeren' en volg de stappen. In dit artikel lees je er meer over
    • Heb je al een account? Klik dan op 'inloggen' en log in met je gebruiksgegevens.
  • Indien je nog geen dossier hebt zal je er eerst één moeten aanmaken.
  • Om lid te worden, zal je toegang moeten geven tot bepaalde delen van je account. Dit kan zijn:
    • Je naam en e-mail adres.
    • Het verlenen van leesrechten op een dossier (uw dossier inkijken)
    • Het verlenen van lees- en schrijfrechten op een dossier (uw dossier inkijken en wijzigen)
  • In bepaalde gevallen zal je een toegangscode moeten ingeven om lid te worden. Dit kan wanneer dienstverlener het lidmaatschap wenst af te schermen. Geef de code in die je van de dienstverlener hebt gekregen.
  • Na het geven van je akkoord ben je lid.