Aan de slag met groepen

Samen kunnen we meer! Of het nu is om collectief te meten, te vergelijken of actief dossiers te beheren, een groep bij EnergieID is de ideale manier om met jouw organisatie aan de slag te gaan met Energie.

Ledenbeheer

Krijg een overzichtelijk beeld van de opbouw van je groep, bekijk hoe actief de leden zijn en contacteer ze over aankomende acties.

Dossierbeheer

Ontdek aan de hand van vergelijkingsgrafieken en tabellen welke dossiers in je groep het beste of slechtste scoren. Onderzoek de individuele rapporten en leg de aandachtspunten voor jouw groep bloot. Indien je schrijfrechten over je groep hebt kan je ook foute meterstanden verbeteren.

Inzicht

Volgende geaggregeerde rapporten zijn beschikbaar voor groepsbeheerders:

• Staafdiagram met de maandgegevens van verbruik en productie, inclusief verwachtingen.
  • Taartdiagram van verbruik en productie per energiebron.
  • Puntenwolk van verbruik ifv. oppervlakte voor alle dossiers in de groep, met de mogelijkheid om door te klikken naar individuele dossiers.