Je EnergieID account schrappen

Als je EnergieID niet meer wenst te gebruiken, kan je je account definitief verwijderen. Let wel, je account kan niet worden hersteld nadat het is verwijderd.

Je account schrappen

Je kan je EnergieID-account eenvoudig verwijderen door naar https://energieid.be/account te gaan en te klikken op de link "Je account afsluiten" onderaan de pagina.

Wat je nog moet weten

• Je account wordt onmiddellijk gedeactiveerd. Je kan binnen een periode van 14 dagen je account opnieuw activeren door je opnieuw aan te melden met je EnergieID account.
  • Zodra je account is gedeactiveerd kan niemand nog je gegevens zien.
  • Je hoeft je account niet te schrappen indien je verhuisd bent. Je kan een extra dossier aanmaken voor je nieuwe woning.

Admins van Groepen

Als je de enige beheerder bent van een groep met meerdere leden, dien je eerst een nieuwe beheerder voor die groep in te stellen alvorens je account definitief kan worden verwijderd.