Een vergeten wachtwoord herstellen

Als je niet meer weet wat het wachtwoord voor je EnergieID account is, volg dan deze stappen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Jezelf een nieuw wachtwoord sturen via e-mail

• Klik vanaf de inlogpagina op Wachtwoord vergeten? of klik hier.
  • Vul je e-mailadres in. Gebruik het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent op EnergieID.
  • Controleer je e-mailpostvak. EnergieID stuurt onmiddellijk een bericht naar het e-mailadres van je account.
  • Ga naar de inlogpagina en log aan met je nieuwe wachtwoord.

Je wachtwoord wijzigen terwijl je bent ingelogd

• Log in op EnergieID, klik op op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Wachtwoord wijzigen.
  • Kies je nieuwe wachtwoord.
  • Bevestig je nieuwe wachtwoord.
  • Bewaar je wijzigingen.